سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 96 آذر 16 , ساعت 1:36 عصر
چرا تصور می شود ارزهای رمزگذاری شده همچون حبابی در معرض ترکیدن است؟Reviewed by حامد صالحیonNov 23Rating: 5.0

تحلیلگران مختلف، بانکها و افراد شکاک، همه بر این باورند که بیت کوین همچون حبابی است که عمدتا بدلیل افزایش سریع نرخ آن هر لحظه ممکن است بترکد. اگر منصفانه نگاه کنیم به این نکته پی خواهیم برد که دقیقا 1789 روز طول کشیده تا نرخ بیت کوین از 0 دلار آمریکا به 1000 دلار برسد و تنها 13 روز زمان برده که از 6 دلار به 7 دلار افزایش یابد و این صعود بسیار سریعی بوده است. این نشانه ها علائم هشدار دهنده ترکیدن این حباب است. در حالیکه دیگران بر این باورند که این انفجارِ ارزهای رمزگذاری شده، فناوری ها و صنایع را در دراز مدت تحت تاثیر قرار خواهد داد.
ما نمی گوییم که بیت کوین دست نیافتنی است. اما در سال 2013 هنگامیکه تقاضا به سرعت افزایش یافت و بازار نتوانست جوابگوی این درخواست ها باشد و ارزش آن از 1300 دلار به 200 دلار سقوط کرد، حباب بیت کوین ترکید. پس از این رویداد قیمت ها درست مانند فراز و نشیب هایی که در سایر ارزهای رمزگذاری شده هم شاهد هستید، دوباره بسرعت افزایش یافت.
با این حال هنگامیکه ما تصورمان در مورد پتانسیل بیت کوین را از کوتاه مدت به دراز مدت تغییر دهیم، می توانیم نگرش نسبتا متعادلی نسبت به این ارز تغییر دهنده صنعت داشته باشیم.

بیایید نگاهی به یک نمونه بیندازیم

ما از تسلا استفاده می کنیم چون درست مانند بیت کوین در بدو پیدایش آنرا همچون یک حباب می دانسته اند. تسلا یک فناوری تغییر دهنده صنعت خود است که دارای بازار رو به رشد و بالغ بر ده میلیون مصرف کننده می باشد.

چرا تصور می شود ارزهای رمزگذاری شده همچون حبابی در معرض ترکیدن است؟کارشناسان و تحلیلگران حتی اکنون هم تسلا را یک حباب می دانند چرا که نرخ آن از سال 2013 تا 2017 به ازای هر سهام از حدود 2 دلار به 302 دلار رسیده است. با این حال در طول این سالها اصلاحات کوچک و بزرگی صورت گرفته است. از جمله در دسامبر 2015 که ارزش سهام در حدود 240 دلار بوده و در فوریه 2016 به حدود 150 دلار سقوط کرده است. با این حال وقتی شما به سهام تسلا در طول زمان نگاهی می اندازید، در می یابید که آن بازیابی شده و همچنان برآن است به عنوان نوعی تجارت پایدار به کار خود ادامه دهد.

 

هیچ شباهتی می بینید؟

چرا تصور می شود ارزهای رمزگذاری شده همچون حبابی در معرض ترکیدن است؟

مقایسه تسلا (خطوط آبی رنگ) و بیت کوین (خطوط سبز رنگ)

چرا تصور می شود ارزهای رمزگذاری شده همچون حبابی در معرض ترکیدن است؟

نرخ بیت کوین (دلار)

روند افزایش نرخ فعلی بیت کوین بسیار شبیه افزایش نرخ تسلا در بدو پیدایش آن است و درست به همان صورت حبابهای کوچک در این مسیر دیده می شود.

اما بیت کوین تفاوتهایی هم دارد

در حالیکه انتظار می رود مانند هر چیز دیگر در نشیب و فرازهای بیت کوین اصلاحاتی صورت گیرد، لازم است ما به تفاوت بازار بیت کوین با سایر ارزهای رمزگذاری شده بیندازیم.
اولا این شرکت در هر صورت با سودآوری همراه است و افزایش نرخ آن بدلیل تقلب و کلاهبرداریهایی که در بازار  صورت می گیرد، نیست.
دوما بانکها و دولت ها در ارزش بازار این صنعت نقشی ندارند. از آنجاییکه عرضه بیت کوین محدود است، سرمایه گذاری بیشتر بر آن باعث افزایش نرخ آن می شود. ما می توانیم با وجود بیت کوین شاهد عرضه و تقاضای پایه در کار باشیم. تقاضا بالا اما عرضه محدود است و این روند باعث افزایش نرخ می شود.

کلام پایانی

اگر بیت کوین یک حباب بود، به بزرگترین حبابی که تا کنون دیده ایم مبدل می شد، درست مانند حباب طلا که 6000 سال از عمر آن می گذرد اما بعید بنظر می رسد.
ما بیت کوین را حس می کنیم و هر چیزی که همراه این فناوری وارد بازار ارزهای رمزگذاری شده می شودتازه در آغاز راه است.

 

 

نظر شما چیست؟ آیا بیت کوین یک حباب بزرگ است یا یه انقلاب بزرگ؟ آیا حد وسطی میتوان برای این 2 نظریه قائل بود؟ در تاریخ فناوری و ها ایده های بزرگ نمونه ای سراغ دارید که برخورد منفی به مانند بیت کوین با آن صورت گرفته باشد؟ نظرات و ایده های خود را با ما در میان بگذارید

 

 

منبع: blog.rublix

چرا تصور می شود ارزهای رمزگذاری شده همچون حبابی در معرض ترکیدن است؟



لیست کل یادداشت های این وبلاگ