سفارش تبلیغ
صبا ویژن
این قرآن، ریسمان خدا و نور روشن گر ودرمانی سودبخش است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
پنج شنبه 96 دی 21 , ساعت 6:0 عصر
پیام‌رسان مخصوص ارزهای دیجیتالی راه‌اندازی شدReviewed by بهاره کحالonDec 28Rating: 5.0

اپلیکیشن پیام رسان بی چت BeeChat پلت‌فرمی را برای کاربران به منظور تسهیل مبادلات ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده نظیر بیت کوین و همچنین تبادل اطلاعات میان آنها ایجاد کرده است.

به نقل از اسپوتنیک نیوز، این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده است، سایت‌ها و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت کوین یا بیت کوین ماینینگ ایجاد شده‌اند.
کشورها و دولت‌های بسیاری از جمله برخی دولت‌های اروپایی همواره مردم و سرمایه‌گذاران را از مبادله، نقل و انتقالات پول با استفاده از ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین منع کرده‌اند و به سرمایه‌گذاری در این ارز جدید که در اصل واقعیت فیزیکی ندارد، هشدار داده‌اند، چراکه آنها بر این باورند ارزش بیت کوین و ارزهای مشابه دیجیتالی، حبابی شکل و غیرواقعی است و به زودی این حباب ترکیده خواهد شد.

پیام‌رسان مخصوص ارزهای دیجیتالی راه‌اندازی شد

با وجود بسیاری از مخالفتها، اما باید این واقعیت را پذیرفت که ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت کوین از استقبال بی نظیری از سوی کاربران جهان مجازی اینترنت و سایر دلالان در کشورهای جهان مواجه شده است و همین امر هم باعث شده سایت ها و اپلیکیشن های بسیاری یک پلت‌فرم یا درگاه اختصاصی برای کسب ارزهای مجازی یا به اصطلاح استخراج بیت کوین و سایر ارزهای مشابه ایجاد کنند.

هم اکنون اپلیکیشن های پیام رسان موبایلی نیز به این عرصه پرتب و تاب پیوسته و گزارش شده است که به تازگی اپلیکیشن پیام رسان بی چت (BeeChat) به منظور سهولت در دسترسی و استخراج ارزهای مجازی رمزنگاری شده راه اندازی شده و شروع به کار کرده است و حالا این اپلیکیشن در جهان نخستین پیام رسانی خواهد بود که به تمامی علاقمندان به سرمایه‌گذاری و مبادله با ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده خدمات و سرویس‌های اینترنتی و آنلاین فراوانی را ارائه خواهد داد.

این پلت‌فرم از رمزنگاری کامل (end-to-end encryption ) استفاده می کند و انواع روش‌های ارتباطاتی همچون ارسال پیام، برقراری تماس های ویدئویی و صوتی را برای کاربران خود فراهم می آورد.

همچنین این پیام رسان در حال حاضر بیش از 10 ارز رمزنگاری را پشتیبانی می کند که می تواند در یک کیف پول دیجیتالی ذخیره و بین کاربران مبادله شود. این پلت فرم همچنین گزینه هایی را برای تسهیل تبادل اطلاعات در مورد بازار ارزهای رمزنگاری شده و بلاک چین را در اختیار کاربران خود قرار خواهد داد.

بیت کوین بعنوان محبوب‌ترین ارز دیجیتالی رمزنگاری شده در جهان، در سال 2017 شاهد افزایش بی سابقه در ارزش خود در بازارهای جهانی بود به گونه ای که ارزش آن از ابتدای سال جاری میلادی از 1000 دلار به مرز 20 هزار دلار رسید.

هرچند که بسیاری از تحلیلگران بازار معتقدند که حباب  ارزش بیت کوین و ارزهای  مشابه آن، پس از آنکه هر روز در حال بزرگتر شدن بود، در روزهای گذشته افزایش آن متوقف شده و ارزش آن به میزان حدود یک چهارم کاهش یافت و به زیر 13 هزار دلار تنزل کرد. پیش‌بینی می‌شود این پیام‌رسان نظر میلیون ها کاربر را در جهان به خود جلب کند.

پیام‌رسان مخصوص ارزهای دیجیتالی راه‌اندازی شد


پنج شنبه 96 دی 21 , ساعت 5:59 عصر

در تاریخ 22 دسامبر، خدمات رسان بیت پی اعلام کرد که در حال حاضر حداقل مبلغ پرداختی در پلتفرم بیت پی در دست بروز رسانی است و این میزان از 5 دلار به 100 دلار تغییر پیدا خواهد کرد. دو روز بعد اعمال این تغییرات لغو شد.

در تاریخ 22 دسامبر، بیت پی با انتشار یک پست به کاربران خود اعلام کرد که درخواست های کمتر از 100 دلار از آن به بعد در پلتفرم آن پردازش نخواهند شد. این میزان افزایش به مراتب بیشتر از حد قبلی، یعنی 5 دلار بود و اختلاف چشمگیری با آن داشت.

همچنین، بیت پی به حجم معاملات بی سابقه بیت کوین، افزایش تراکم شبکه و کارمزد ماینرها؛ در نتیجه این تغییر اشاره کرد.

نگاهی می‌اندازیم به این پست:

« هم‌اکنون به طور متوسط هزینه کارمزد ماینرها بالغ بر 30 دلار در هر معامله است. به زودی، پرداخت های بیت کوینی که کمتر از 100 دلار باشند برای کاربران ناکارآمد خواهد شد و پردازش این پرداخت ها دیگر برای بیت پی به صرفه نخواهد بود.»

دیگر آنکه، مشخص شد که این تغییر تاثیری روی پرداخت های همتا به همتا در کیف پول بیت پی نخواهد داشت، و تنها پرداخت هایی را تحت تاثیر قرار خواهد داد که با فروشندگان بیت پی و یا کارت بیت پی صورت گرفته باشند.

بیت‌پی و پدال معکوس

دو روز بعد، بیت پی این تغییر را رد کرد و حداقل میزان صورت حساب مجددا به 5 دلار برگشت. گفته شده که این در نتیجه بهسازی اخیر پروتکل بیت کوین رخ داده است.

همچنین اعلام شد:

«برنامه ای برای اعمال تغییرات فوری در حداقل میزان صورت حساب بیت پی در نظر گرفته نشده است.»

به ویژه اینکه، شرکت بیت پی هنوز از 25 دسامبر تا امروز، راه حل مقیاس پذیری SegWit را در پلتفرم خود پشتیبانی نکرده است. با این حال، این موضوع را پذیرفته که با این کار میتواند به ظرفیت شبکه کمک کند و کارمزد ماینرها را تا بیش از 40 درصد کاهش دهد.

میتوان گفت که عدم وجود پشتیبانی SegWit در بیت پی، آن هم چهار ماه پس از آنکه در شبکه بیت کوین فعال شد، منجر به نا امیدی و دلسردی کاربران بیت پی شده است. اکثر آنها در پاسخ به توییت این شرکت، درخواست کردند که فورا این راه حل به پلتفرم اضافه شود.

منبع: cointelegraph

توقف دو روزه پردازش پرداخت‌های پایین 100 دلار در BitPay!


پنج شنبه 96 دی 21 , ساعت 5:57 عصر

پیوسته، ارزهای دیجیتال محبوب‌تر میشوند و بیشتر مورد حمایت و پشتیبانی قرار میگیرند. در نتیجه بسیاری از کارشناسان معتقدند که دولت ها ارزهای دیجیتال مبتنی بر فیات را راه اندازی خواهند کرد.

به رسمیت شناخته‌شدن ارزهای دیجیتال

رفته رفته دولتها در حال به رسمیت شناختن ارزهای دیجیتال هستند.

در سال جاری، بسیاری از دولت ها و نهادهای تنظیم کننده اقداماتی را در زمینه ارزهای دیجیتال، صرافی ها، و عرضه اولیه سکه به عمل آورده اند. 2017 سال مهیج و جالبی برای ارزهای دیجیتال بوده است. دولت ژاپن در عمل، بیت کوین را به رسمیت شناخت و این ارز را به عنوان یک روش پرداختی قانونی معرفی کرد و بسیاری از کاربران را غافلگیر نمود. مدتی بعد، نهادهای تنظیم کننده در چین تعدادی از وب سایت ها و صرافی های مرتبط با این حوزه را از دسترس خارج کردند و در این میان برنامه داشتند مقرراتی را به طور رسمی معرفی کنند. این امر منجر به حرکت گسترده تریدرهای چینی به صرافی های ژاپن و کره جنوبی شد. اکثر تریدرها تصمیم گرفتند برای دور زدن تحریم مذکور، از این روش استفاده کنند.

خبرهای اخیر نشان می دهد که دولت بلاروس رسما ارزهای دیجیتال را به رسمیت شناخته و به مدت 5 سال وضعیت معافیت از مالیات را به این حوزه اختصاص داده است. هدف بلاروس این است که فین تک،استارآپ و یا شرکت های بیشتری را به عملیات های در حال افتتاح این کشور جذب کند تا در نهایت به قطب بین المللی ارزهای دیجیتال تبدیل شود.

زمان معرفی یک ارزدیجیتال مبتنی بر فیات

آیا زمان آن فرا رسیده که یک ارز دیجیتال مبتنی بر فیات عرضه شود؟

منطقه یورو فعلا هیچ ارزدیجیتال مبتنی بر فیاتی را معرفی نخواهد کرد!

بسیاری از تحلیلگران پیش بینی میکنند که دولت‌ها و موسسات مالی ارزدیجیتال مبتنی بر فیات خود را راه اندازی خواهند کردند تا با ارزهای نامتمرکزی نظیر بیت کوین و اتریوم رقابت کنند. در حال حاضر اکثر بانکهای مرکزی شروع به تست ارزهای دیجیتال خود کرده اند. واضح ترین مثالی که میتوان برای آن ذکر نمود نمونه آرمایشی ارز دیجیتالی است که در این مدت بانک خلق چین به آرامی آن را تست کرده. به نقل از تک کرانچ، دولت روسیه نیز در حال بررسی این است که آیا امکان ایجاد یک ارزدیجیتال دولتی تحت عنوان کریپتوروبل وجود دارد یا خیر. هم اکنون، دولتهای بسیاری در سراسر جهان ارزهای دیجیتال و امکانات آنها را آزمایش میکنند. به نقل از دیلی میل، یوروزون یا منطقه اروپا هنوز برنامه ندارد ارز دیجیتال مبتنی بر فیاتی را معرفی کند. به خصوص اینکه، به گفته کارل لودویگ تیل، یکی از اعضای هیئت مدیره بانک فدرال آمریکا؛ منطقه یورو به این زودی ها قصد انجام چنین کاری را ندارد.

وی افزود:

فعلا هیچگونه پول دیجیتال مشابه با پول رسمی‌ای در دستور کار بانک مرکزی نیست.

وی در ادامه گفت:

در حال حاضر، با افزایش رشد سریع ارزش روبرو هستیم که منجر به احتمال وقوع زیان های پیاپی خواهد شد.

دلیل اصلی در پس پرده آن، این امر است که شاید ارزهای مبتنی بر فیات؛ مسائل غیر قابل پیش بینی نظیر مقیاس پذیری، امنیت، و هزینه ها را به همراه دارند. علاوه بر این، به گفته بسیاری از کارشناسان احتمال این میرود که رشد نجومی بیت کوین، به نوعی بانکهای مرکزی را از بابت ارائه ارزهای دیجیتال خودشان، تحت تاثیر قرار دهد.

منبع: bitcoinist

منطقه یورو فعلا هیچ ارزدیجیتال مبتنی بر فیاتی را معرفی نخواهد کرد!


پنج شنبه 96 دی 21 , ساعت 5:56 عصر

رییس کل اسبق بانک مرکزی:

یکی از خصوصیات بانک مرکزی حساس بودن و به اصطلاح محافظه کاری نسبت به ارزهای جدید است یعنی در بانک مرکزی شما نمی توانید یک ذره ریسک کنید.

به نقل از ایرنا، ابراهیم شیبانی رییس کمیسیون اقتصادی شورای راهبردی روابط خارجی درباره استفاده از ارزهای دیجیتال گفت:

تاکنون این حرکت هنوز پا نگرفته و ما هم در ارتباط با آن وارد نیستیم، من خودم هم الان به آن اعتقادی ندارم؛ شاید ما دیگر مال نسل گذشته هستیم، من خودم بدبین هستم نسبت به این مطلب و هنوز هم قضیه در دنیا جا نیفتاده است.

شیبانی یادآور شد:

وقتی یورو اول به بازار آمد بسیاری از روسای بانک مرکزی در شک و تردید نسبت به اعتبار و ذخیره سازی آن احتیاط می کردند ولی الان شما یورو را این طور می بینید. حتی سوال هایی هم آن زمان در خصوص پایداری یورو ، نوسانات آن مطرح شد، اگر یادتان باشد اول یورو با یک دلار معرفی شد و مساوی بود.

 

رییس کل اسبق بانک مرکزی : نگاه فعلی به بیت کوین شبیه به یورو در 18 سال پیش است !

وی ادامه داد:

یکی از خصوصیات بانک مرکزی حساس بودن و به اصطلاح محافظه کاری نسبت به ارزهای جدید است یعنی در بانک مرکزی شما نمی توانید یک ذره ریسک کنید. بانک ها می توانند این کار را بکنند ولی بانک مرکزی نمی تواند.

رییس کمیسیون اقتصادی شورای راهبردی روابط خارجی گفت:

اگر به عنوان مثال ارز یا اوراقی در بانک مرکزی ذره ای خدشه داشته باشد و روشن نباشد ، آن را کنار می گذارد تا موقعی که جا بیفتد. برای مثال اگر کشوری مثل پاکستان بخواهد اوراق قرضه منتشر کند من اگر رییس بانک مرکزی باشم نمی خرم، برای این که مطمئن نیستم سر موقع بتواند اصل اش را به من بدهد.

شیبانی یادآور شد:

استفاده از ارزهای دیجیتال تا این جا نیفتاده و قوانین بین المللی اش تهیه نشده و بنابراین تا زمانی که رد و بدل کردن آن به صورت کامل مشخص نشود، بانک مرکزی معمولا وارد نمی شود و این موضوع هم طول می کشد تا جا بیفتد.

وی با بیان اینکه تقریبا 18 سال است که یورو وارد بازار شده است گفت:

با این که یک بلوک بزرگی پشت یوور قرار دارد و خیلی ها هم دنبالش هستند، هنوز هم خیلی از ایرانی ها اگر امکان داشته باشند بیشتر به سمت دلار می روند تا یورو.

رییس کل اسبق بانک مرکزی : نگاه فعلی به بیت کوین شبیه به یورو در 18 سال پیش است !


پنج شنبه 96 دی 21 , ساعت 5:55 عصر
استفاده 100 بانک خارجی از ارز دیجیتال ، بی‌موضع بودن بدترین حالت ممکن استReviewed by بهاره کحالonDec 27Rating: 5.0

مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت:

تنها چند کشور از جمله ایران هنوز موضعی در قبال ارزهای مجازی اتخاذ نکرده‌اند که این، بدترین حالت ممکن است.

امیر شکاری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ارزهای دیجیتال  و بیت کوین را یک پدیده اقتصادی فناورانه دانست و اظهارداشت:

این پدیده که از ظهور آن 8-9 سال می‌گذرد، در طول سال‌ها اخیر به یک پدیده فراگیر تبدیل شده که به تدریج در بین جوامع مختلف مورد پذیرش و مقبولیت قرار گرفته است.

وی افزود:

این ارز به عنوان ابزار پرداخت، ابزار پرداخت در وجه حامل و ابزاری برای سرمایه‌گذاری خود را معرفی کرده‌ است و این پدیده موجودی است با تلفیقی از پول، اوراق مشارکت، ابزار سرمایه‌گذاری و کالا.

مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی با بیان اینکه اقتضای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ظهور پدیده‌های جدید و ناشناخته است، گفت:

اینکه نظرات اقتصاددانان سنتی و اقتصاددانان مدرن نسبت به این پدیده جدید چه خواهد بود، مساله‌ای دیگری است زیرا اقتصاددانان براساس وضعیت اقتصادی گذشته به مدلسازی و تحلیل می‌پردازند و وقتی که ابزارها و تکنولوژی عوض می‌شود، مدل‌های قبلی نمی‌تواند پاسخگوی فضای جدید شکل‌گرفته باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید منتظر ماند و فضای اقتصادی جدید را با منطق جدید تحلیل کرد،افزود:

برخی اقتصاددانان می‌گویند بیت کوین ابزاری برای فعالیت‌های بلک مارکت است و افراد با استفاده از آن می‌خواهند منشاء پول و معاملات مشخص نشود. اما اگر از منظر غرب و آمریکا نگاه کنیم، ایران هم مشمول همان بلک مارکت می‌شود، هر چند که ما این اتهام را قبول نداریم اما همین مساله موجب ایجاد محدودیت برای مبادلات مالی ایران با بسیاری از کشورها شده است، بنابراین می‌توانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کرده و از ابزاری که سوئیفت، بانک جهانی و ابرقدرت‌ها آن را رصد نمی‌کنند، برای معاملات بین‌المللی استفاده کنیم.

استفاده 100 بانک خارجی از ارز دیجیتال ، بی‌موضع بودن بدترین حالت ممکن است

*100 بانک خارجی در جهان شبکه ارز مجازی ایجاد کردند

شکاری در پاسخ به این سوال که آیا پول مجازی آنقدر متداول است که طرف تجاری ایران آن را به عنوان پول بپذیرد، گفت:

این به همت و تلاش ما بستگی دارد. هم‌اکنون 100 بانک در جهان به دلیل نرخ بالای کارمزد شبکه سوئیفت، شبکه ارز مجازی ایجاد کرده‌اند و مبادلات را با مبالغ کمتری انجام می‌دهند. این بانک‌ها تحریم نبودند اما به دلیل کارمزد بالا، شبکه ارز مجازی راه‌اندازی کرده‌اند؛ حال چرا ما چنین کاری انجام ندهیم؟

وی اضافه کرد:

می‌توان با چند بانک چینی یا روسی وارد این فضای مبادلاتی شویم که در این صورت بخشی از نیازهای کشور با این روش تامین می‌شود. منظور این نیست که همه مبادلات را با ارزهای مجازی انجام دهیم، اما می‌توان بخشی از تجارت کشور و معاملات را به سمت استفاده از این ابزار هدایت کرد.

مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی اضافه کرد:

تا وقتی به حوزه ارزهای مجازی ورود نکنیم، به مزایا و معایب آن پی نخواهیم برد. حداقل به صورت آزمایشی به این حوزه ورود می‌کردیم و کاربرد آن را می‌سنجیدیم. در طول چند سال اخیر بنده به هر همایش خارجی می‌روم، درباره مقوله ارزهای مجازی و فناوری پشتیبانی کننده آن بحث می‌شود.

وی در خصوص عملکرد کارگروه بررسی ارزهای مجازی در بانک مرکزی، گفت:

کارگروهی در بانک مرکزی تشکیل شده و کار را جلو می‌برند اما بنده از جزئیات آ‌ن اطلاعی ندارم.

* کشورهای پذیرنده ارزهای مجازی

شکاری در پاسخ به این سوال که کدام کشورها موافق و کدام مخالف ارزهای مجازی هستند، گفت:

اکثر کشورهای اروپایی و آمریکایی ارزهای مجازی را دنبال می‌کنند، اما دولت چین در ماه اخیر موضع منفی اتخاذ کرده است؛ در کشورهای سنگاپور، ژاپن، هنگ کنگ، استرالیا و کره جنوبی هم معامله با ارز مجازی آزاد است.

وی ادامه داد:

البته در برخی کشورها مانند کره جنوبی ایجاد و یا تولید ارز مجازی توسط بخش خصوصی ممنوع شده است. در واقع اغلب کشورها موضع خود را نسبت به ارزهای مجازی اعلام کرده‌اند، اما کشورهای معدودی از جمله ایران هنوز هیچ موضعی نسبت به آن نگرفته‌اند و شرایط بدون موضع‌بودن، بدترین حالت است.

* ممنوعیت تولید بین کوین برای بخش خصوصی کره جنوبی

مدیر گروه بانکداری الکترونیک پژوهشکده پولی و بانکی در پاسخ به این سوال که برخی از کشورها درحالی تولید ارز مجازی توسط بخش خصوصی را ممنوع کرده‌اند که بانک مرکزی آن کشورها ارز مجازی تولید می‌کنند؟گفت:

بله؛ به عنوان مثال بانک مرکزی کره جنوبی در حال بررسی یک ارز مجازی جدید است و بانک مرکزی استونی هم این موضوع را دنبال می‌کند اما تولید آن توسط بخش خصوصی ممنوع است.

* راه‌های نظارت و رصد بین کوین و ارزهای مجازی قابل دستیابی است

وی در خصوص برخی نقدها نسبت به ارز مجازی مبنی بر عدم امکان رصد آن و احتمال بروز پولشویی در این فرایند، گفت:

همه این موارد قابل کنترل است و فقط شرط کنترل آن شناخت از پدیده ارزهای مجازی است. اگر شناخت حاصل شود، همه این ارزها قابل کنترل و مدیریت است،‌ شناخت از این پدیده کمی زمان‌بر است.

شکاری ادامه داد:

به همان شکل که معاملات ارزی در صرافی‌ها قابل نظارت و رصد است و برای این معاملات قوانین مشخصی تدوین شده است، برای بیت کوین هم می‌توان این چارچوب‌ها را تعیین کرد اما شرط آن شناخت پدیده بیت کوین و ارزهای مجازی است. در حال حاضر برخی کشورها ارزهای مجازی را پذیرفته‌اند و آنها در حال ایجاد چارچوب‌های مشخص نظارتی و کنترلی هستند چرا که می‌دانیم در آن کشورها مبارزه با پولشویی بسیار حائز اهمیت است.

استفاده 100 بانک خارجی از ارز دیجیتال ، بی‌موضع بودن بدترین حالت ممکن است


<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ